Společnost VM Building Solutions

Partner pro výrobky VMZINC

Světová jednička ve výrobě titanzinku

Světová jednička ve výrobě titanzinku

 

Společnost VM Building Solutions je světovou jedničkou ve výrobě titanzinku pro stavebnictví, a to jak z hlediska objemu, tak z hlediska technických znalostí. 

Pod značkou VMZINC nabízí společnost VM Building Solutions komplexní titanzinková řešení pro stavebnictví, od střešních krytin, fasádních systémů, systémů odvodu dešťové vody až po příslušenství a vysoce kvalitní dekorace. 

Naše titanzinkové výrobky se vyrábějí v šesti specializovaných výrobních závodech ve Francii, Německu, Švýcarsku a na Slovensku. 

    Titanzinkové plechy zpracovávají specialisté na střechy a fasády na svých pracovištích a na stavbě nebo je ve vlastních výrobních závodech tvarují do profilovaných střešních a fasádních žlabů, povrchových úprav a doplňků. 

    Společnost VM Building Solutions působí ve více než 30 zemích, kde prodává titanzinek pro střešní krytiny a fasády specializovaným distributorům.

     


“VM Building Solutions, nejlepší partner pro profesionály v oblasti střech a fasád. Díky 185, resp. 40 letům zkušeností s aplikacemi titanzinku a EPDM jsme považováni za referenci na evropském trhu i mimo něj.

Hendrik Deraedt , Generální ředitel VM Building Solutions

    Školení a technická podpora

    Specialisté na střechy, montážní firmy, architekti i dodavatelé fasád se na nás mohou spolehnout, protože jim nabízíme kompletní balíček produktů a služeb. Výroba a distribuce jdou ruku v ruce se sdílením znalostí a zkušeností prostřednictvím předvádění výrobků, školení a technické podpory. Nezůstáváme jen u řemeslníků a řemeslnic -  také distributoři, architekti a dodavatelé se na nás mohou obrátit pro školení a podporu.

     

VM Building Solutions je obchodní jednotkou společnosti Fedrus International.

Navštivte stránky společnosti Fedrus

About VMZINC

VMZINC is the specialist in innovative zinc solutions for building with an unique range of rolled or shaped products.  

Services to ensure successful projects

Mobilizing all of its resources to offer the best quality of materials and the best and broadest range of products, VMZINC makes its expertise available to its customers and partners to ensure their projects are successful. From design to installation on site, all the teams provide on-going assistance to architects and their clients, design offices, distributors and companies.


A broad range of products

Innovative systems and products for roofing and facade, as well as rainwater systems, accessories and flashings and ornaments are part of the widest range of products for building envelop in the world.