Résidence du Parc, Vignio, Lugano TI (Suisse)

Zpět na projekty
Předcházející Předcházející
Résidence du Parc, Vignio, Lugano TI (Suisse)
DalšíDalší
  • images/projects/images/HD/00000000049/_23b7814_33996.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000049/_23b7816_33997.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000049/_23b7818_33998.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000049/_23b7823_33999.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000049/_23b7830_34000.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000049/_23b7831_34001.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000049/_23b7837_34002.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000049/_23b7838_34003.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000049/_23b7844_34004.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000049/_23b7854_34005.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000049/_23b7856_34006.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000049/_23b7859_34007.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000049/_23b7861_34008.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000049/_23b7863_34009.hd8
  • images/projects/images/HD/00000000049/_23b7869_34010.hd8
  • Umístění : Švýcarsko
  • Architekti : GIEFFE Studio Sagl, Lugano
  • Technologie : VMZINC Zámkový panel
  • Provedení : PIGMENTO popelavě modrá
  • Contractors : Pedrera Generalunternehmung
  • Copyright : paul kozlowski
Sdílet
Partager vmzinc sur facebook Linkedin Pinterest Google+